El Xef i el seu equip


El Keco Martínez-Anglés, Chef, juntament amb la seva dona l’Imma Puigmitjà, Sommelier i cap de sala, comanden el projecte del Restaurant el Cel de les Oques des del 2005. El Keco Martínez, Llicenciat en Dret i Financer, canvia el 2005 el mon de l’assessorament empresarial on era Director Financer, pels fogons la seva gran passió i somni vocacional.

El Keco Martínez-Anglés és un cuiner autodidacta i fervent estudiós de la gastronomia evoluciona la seva cuina cap a les arrels vallesanes on conjuga el producte de proximitat i la tradició amb una visió actualitzada.

L’Imma Puigmitjà, Llicencida en Dret i Financera, Sommelier titulada i cap de sala formada al CETT de Barcelona, desenvolupa amb profunditat una oferta de vins atractiva i dinàmica juntament amb un servei de sala àgil i dinàmic.

El Restaurant es completa amb Jaume Sabrià – Cap de Cuina – format a l’Escola Mossen Homs i Pol Pratcorona format a l’escola Joviat tots dos amb una amplia experiència, la Marina Muñoz formada a l’Escola Mossen Homs de Terrassa.