El Cel de les Oques forma part…

El Restaurant pels valors que defensa forma part de diferents associacions per tal de potenciar i posar en relleu el seu compromís amb la qualitat i aquells trets que el caracteritzen. La defensa de la proximitat, els productors, el media ambient, la qualitat dels serveis de restauració, la salut i la temporalitat dels productes, entre d’altres. Han estat aquestes línies les que han permès al Restaurant ser indexat i referenciat en diverses editorials gastronòmiques de prestigi.


logocuinavalles


L’OLLA DEL VALLÈS ARRENCA EL BULL

D’un temps ençà, van sortint a la llum cuineres i cuiners de gran talla professional arreu de Catalunya. N’hi ha que ja eren prou coneguts, ja sigui per tenir la casa de menjars que representen uns orígens de prestigi antic, ja sigui per haver estat entre els entremaliats que han trencat motlles darrerament. El fenomen, que s’ha estès com una taca d’oli arreu del país, ha arribat també, amb força, al Vallès Occidental Hi ha arribat, al Vallès, amb una empremta que està caracteritzant la cuina catalana i que la fa diferent, conferint-li uns trets d’identitat propis i distintius. Es tracta d’aquesta dèria que tenim els catalans per agrupar-nos a l’hora de defensar aquells elements més nostrats. I la cuina n’és un i fa país com pocs. D’aquí ve que una colla de restaurants hagin decidit posar tots els ous –que al Vallès són mongetes, i del ganxet- a la mateixa panera. La iniciativa ha nascut a l’empara del Consorci de Turisme del Vallès Occidental que hi dóna ple suport.


bibgoumand


El Restaurant apareix a la prestigiosa Guia Michelin amb la catagoria de Bib Gourmand des de 2.014 fins a l’actualitat. Aquesta categoria el caracteritza com un restaurant amb una excel.lent relació qualitat preu.

http://www.viamichelin.com/web/Restaurant/Terrassa-08221-El_Cel_de_les_Oques-374069-41102


Resultado de imagen de petit futé


El Restaurant apareix a la prestigiosa Guía Petit Futé des de 2.017.


cuina_catalana2


 

El Projecte Marca Cuina Catalana va néixer l’any 2001 des de l’Institut Català de la Cuina i la Fundació Viure el Mediterrani emmarcat en un procés més ampli d’estudi, reflexió i promoció de la cuina catalana, marcat, entre d’altres, pels dos congressos que van tenir lloc els anys 1981-1982 i 1994-1995. La primera fase es va centrar en la recopilació, la validació i l’homologació del receptari de Catalunya i amb la publicació del Corpus de la Cuina Catalana el novembre de 2006.

http://www.cuinacatalana.eu/


Resultado de imagen de parc a taula


El Restaurant El Cel de les Oques participa del programa Parc a Taula que consiteix en el compromís ferm per a la defensa del nostre patrimoni cultural, de l’entorn, dels nostres Parcs naturals així com dels seus productes i productors i, com no, de la nostra gastronomia.

Parc a taula és un programa cultural, promogut per la Diputació de Barcelona, en què participen diversos restaurants i cellers de les poblacions del Vallès Occidental, Baix Llobregat, el Garraf i l’Alt Penedès vinculades geogràficament amb els Parcs del Garraf, Olèrdola i, des de la temporada 2007-2008, Foix.


celiacs_associacio5_0


Extremadament curós amb les intoleràncies alimentàries i alèrgies, l’equip del Restaurant El Cel de les Oques confecciona la seva carta amb una escrupulosa separació d’aliments. Tots els plats es troben indicats amb el símbol d’apte per celíacs i practicament el 90% de carta es troba adaptada. A més a més, el personal del Restaurant es troba format i disposat a resoldre qualsevol dubte sobre la carta i les elaboracions de qualsevol dels plats.

El Restaurant disposa també de pa apte per celíacs així com de cervesa. En aquest camí el Restaurant El Cel de les Oques col-labora activament amb l’Associació de Celíacs de Catalunya.

Per més informació sobre la malaltia i altres aspectes relacionats: http://www.celiacscatalunya.org


logo-light-linia


Plènament agermanats amb la Jazzcava de Terrassa, tenim un vincle constant amb el mon del Jazz, és la nostra música gastronòmica i mentre gaudim de la gastronomia sentim les notes dels artistes de Jazz més consagrats.

Durant el Festival Internacional de Jazz de Terrassa que se celebra anualment, el Restaurant es vesteix de gala i acompanya a músics i comensals durant tot el Festival. Obrim les portes a les 20:30 per tal que es pugui sopar amb la música del concert que se celebra després i és habitual sopar amb els mateixos músics que tocaran després a la Cava. Una ocasió única per sentir el binomi Jazz – Gastronomia a flor de pell

A més de tot això, podreu gaudir d’una exposició permanent de l’il-lustre fotògraf de la Jazzcava, el Miquel Carol que omple amb la seva sensibilitat fotogràfica les parets del Restaurant.

Us convidem a gaudir d’una nit màgica: gastronomia i jazz un binomi inseparable al Cel de les Oques.


Resultado de imagen de terrassa gastronomica

El Restaurant pertany a Terrassa Gastronòmica, entitat que agrupa els diferents sectors gastronòmics de la ciutat per defensar l’identitat i singularitat del territori, patrimoni cultural i productes autòctons.